To much has been going on

Allt för mycket har hänt för mig den senaste tiden - vill ju hinna uppdatera här också, men de som står mig riktigt nära vet varför detta inte har skett. Stora, svåra beslut har fattats och nu slipper jag bära runt på den här stora stenen som tyngt ner mig den sista tiden. Vad det hela handlar om vill jag inte riktigt avslöja än, men måste nog snart ändå ta och berätta det. I vilket fall som helst så var Sjödahl & Hansson på besök nu helgen som precis varit och det blev några verkliga höjdar-dagar, så tack än en gång för det ni båda :)
Måste snart ladda upp lite bilder här också, har inte en allt för stor mängd att visa men i alla fall!
EE.

Cedar Hill

Förra veckan bjöd på 20-22 grader varmt och solsken måndag-torsdag, så i torsdags begav Johanna och jag oss till Cedar Hill för att lapa sol i några timmar. Just Cedar Hill är ett otroligt vackert och mysigt område i Central Park som många flyr till under soliga dagar - vi var inte de enda i bikini i torsdags kan jag tillägga! Den här lilla delen ligger precis söder om the Metropolitan Museum of Arts runt  East 76th - 79th street.
Harper's Bazaar och sallad från Dean & Deluca


EE.

Savage Beauty

Igår tog Johanna och jag oss till the Met för att kolla in Alexander McQueen Savage Beauty utställningen. Jag var på the Met i lördags under min class och tänkte då kika in på utställningen en snabbis, men det verkade som att en hel del New Yorkers tänkte som jag = FULLPROPPAT! Men som sagt så gav jag det ett försök igår, fortfarande ganska mycket folk men absolut bättre än lördagen. Utställningen var helt otrolig, ett måste om man befinner sig i New York just nu eller fram till i mitten av juli någon gång. Dock fick man inte lov att fotografera alls, så det var till att smygfota med min iPhone vilket förklara den dåliga bildkvalitén.
Johanna och jag på the Met steps
Mer konstverk än faktiska kläder
Vad sägs om två krokodilhuvuden på axlarna?
Till denna kreation användes tydligen 260 m tyg
De kända skorna från Alexander McQueen's SS10

EE.

Bloggtorka

Jag skyller denna bloggtorka som jag haft på sistone på att det dels har hänt massor av saker och dels har jag massor av saker som ockuperar mina tankar just nu. Hoppas på att kunna återgå till normal bloggning snart igen. Ber om ursäkt än en gång.
EE.

In the school bench...

Spenderade mestadels av förra lördagen i skolbänken på en historiekurs som jag just påbörjat, kanske inte världens roligaste när man har New York utanför dörren. Dock var vädret inte det bästa och kursinnehållet ändå relativt ok. Kvällen bjöd på häng med Johanna på ett mysigt café på Upper West Side - en uteservering och trevligt sällskap gjorde den kvällen toppen!
EE.

Saturday April 10th

Utsikt från Linnea's place på W hotell där jag bodde under den helgen
Perfekt för ljumma kvällar nu i vår
Den otroligt långa kön till Shake Shack i Madison Square Park
Street Fare på 6th Ave mellan 22-29 street
EE.

Valborg in NYC

Hemlängtan förstärks extra dessa dagar då jag mer än gärna hade velat hänga i Sverige just nu under Valborg ! Men men, livet rullar på här i städernas stad.
Livet på gröna ängar i Zermatt, Schweiz

EE.

RSS 2.0